Kalender

Login

Nov
30
Sat
Jule koncert med Danske Horn @ Bregninge Kirke
Nov 30 @ 15:00
Dec
1
Sun
Ni læsninger og juletræ @ Særslev kirke
Dec 1 @ 14:00

Ni læsninger i Særslev kirke – efterfulgt af juletræstænding i samarbejde med Snertinge og Omegns Erhvervsforening.

Dec
11
Wed
Julegudstjeneste for Ellebo mv.
Dec 11 @ 14:00 – 16:00

Julegudstjeneste for Ellebo og andre interesserede. Vi begynder i Bregninge Kirke kl. 14.00 og fortsætter med julehygge på Ellebo.

 

Dec
15
Sun
Musikalsk adventsandagt @ Føllenslev kirke
Dec 15 @ 16:30

Musikalsk adventsandagt i Føllenslev kirke, hvor Ole Andersen medvirker på trompet.

De ni læsninger i Bjergsted Kirke @ Bjergsted Kirke
Dec 15 @ 19:00 – 20:30
Julekoncert i Viskinge Kirke Søndag d. 15.december kl. 19.00
Dec 15 @ 19:00

Ved årets Julekoncert i Viskinge Kirke medvirker Viskinge Kirkes nye Gospelkor for første gang.

”Vores mission er at give publikum et helt særligt indblik i et unikt gospelunivers, hvor et kærligt nærvær, energi, sangglæde og ikke at forglemme en altomfavnende julestemning vil være de bærende elementer i aftenens julekoncert”.

”Vi glæder os til at synge Julen ind sammen med jer – og til at spise æbleskiver og drikke gløgg/kaffe i Viskinge-Avnsø Sognegård efter koncerten”.

Jan
1
Wed
Nytårsandagt @ Føllenslev kirke
Jan 1 @ 19:00

Nytårsandagt i Føllenslev kirke kl. 19.00 – Sarah Elgeti medvirker på saxofon. Vi ønsker hinanden godt nytår med kransekage og et lille glas med bobler.

Jan
7
Tue
Opstart af studie-gruppe over ”Johannes Evangeliet”Tirsdag d. 7. januar kl. 19.00 i Viskinge-Avnsø Sognegård
Jan 7 @ 19:00 – 21:00

”I begyndelsen var Ordet – og Ordet var hos Gud og Ordet var Gud.” – Sådan fortæller Johannes’ Juleevangelium om ”Ordet”, som ”blev kød og tog bolig i blandt”…

Forvirret … ? Måske lidt mindre hvis du kommer med i studie- kredsen i Viskinge-Avnsø Sognegård, hvor vi vil mødes og drøfte, hvad ham Johannes mon egentlig mente med det, han skrev.

Studiegruppen mødes hver anden tirsdag i Viskinge-Avnsø Sognegård kl 19.00 – eller før – hvis nogen gerne vil spise sammen først. Tilmelding hos Sanne B. Kristensen.

Feb
23
Sun
Fastelavn @ Bregninge Kirke
Feb 23 @ 14:00

Traditionen tro holder vi fastelavnsgudstjeneste i Bregninge Kirke. Efterfølgende står vi katten af tønden ved sognehuset. Når alle tre konger og dronninger er fundet, hygger vi med fastelavnsboller og kakao inde i sognehuset

Feb
26
Wed
H.C.ANDERSEN OG GULDALDEREN v/ Arnth Ravn Onsdag den 26. februar kl. 19.00 i Viskinge-Avnsø Sognegård @ Viskinge-Avnsø Sognegård
Feb 26 @ 19:00

Som afslutning på foredragsrækken om repræsentanter for litteratur og digtning i den danske Guldalder vil Arnth Ravn lede os igennem en aften med fortællinger om den største af Guldalderens digtere H.C. Andersen.
Vi skal synge nogle af hans sange, høre om hans liv og levned, hans særheder, men også om hans eventyr, der er kendt og elsket verden over.