Sun
Musikalsk adventsandagt @ Føllenslev kirke
Dec 15 @ 16:30

Musikalsk adventsandagt i Føllenslev kirke, hvor Ole Andersen medvirker på trompet.

De ni læsninger i Bjergsted Kirke @ Bjergsted Kirke
Dec 15 @ 19:00 – 20:30
Julekoncert i Viskinge Kirke Søndag d. 15.december kl. 19.00
Dec 15 @ 19:00

Ved årets Julekoncert i Viskinge Kirke medvirker Viskinge Kirkes nye Gospelkor for første gang.

”Vores mission er at give publikum et helt særligt indblik i et unikt gospelunivers, hvor et kærligt nærvær, energi, sangglæde og ikke at forglemme en altomfavnende julestemning vil være de bærende elementer i aftenens julekoncert”.

”Vi glæder os til at synge Julen ind sammen med jer – og til at spise æbleskiver og drikke gløgg/kaffe i Viskinge-Avnsø Sognegård efter koncerten”.

Wed
Nytårsandagt @ Føllenslev kirke
Jan 1 @ 19:00

Nytårsandagt i Føllenslev kirke kl. 19.00 – Sarah Elgeti medvirker på saxofon. Vi ønsker hinanden godt nytår med kransekage og et lille glas med bobler.

Tue
Opstart af studie-gruppe over ”Johannes Evangeliet”Tirsdag d. 7. januar kl. 19.00 i Viskinge-Avnsø Sognegård
Jan 7 @ 19:00 – 21:00

”I begyndelsen var Ordet – og Ordet var hos Gud og Ordet var Gud.” – Sådan fortæller Johannes’ Juleevangelium om ”Ordet”, som ”blev kød og tog bolig i blandt”…

Forvirret … ? Måske lidt mindre hvis du kommer med i studie- kredsen i Viskinge-Avnsø Sognegård, hvor vi vil mødes og drøfte, hvad ham Johannes mon egentlig mente med det, han skrev.

Studiegruppen mødes hver anden tirsdag i Viskinge-Avnsø Sognegård kl 19.00 – eller før – hvis nogen gerne vil spise sammen først. Tilmelding hos Sanne B. Kristensen.

Fri
Babysalmesangopstart i Bjergsted Kirke Fredag den 24. januar kl. 10.00 – 12.00
Jan 24 @ 10:00 – 12:00

En gave for livet – Babysalmesang opstart i Bjergsted Kirke. Babysalmesang i kirkens smukke rum er en musikalsk oplevelse for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund hvor sanserne bringes i spil. NB: det er et tilbud for alle i de tre pastorater, og tilmelding sker derfor til sognepræsterne.https://www.aunsoekirke.dk/index.php?id=91198