Tue
Forårskoncert 2019 @ Bjergsted Kirke
Apr 30 @ 19:00

Kristoffer Munck Mortensen og Per Worm er 2 sangskrivere med et meget forskelligt udtryk, og deler normalt ikke scene.

Kristoffer Munck Mortensen kommer fra rock musikken. Han har både sit eget band Mellemblond og så er han fast guitarist for Niels Skousen.
Per Worm er uddannet klassisk guitar og har optrådt over hele landet. Udover Turne med hans anmelder roste solo show “Rost til skyerne”  arbejder han PT i en comedy trioen Overformynderiet med Per Helge Sørensen (djøf med løgn. ) og Jakob Fauerby (platform) der laver shows på skuespilhuset her i foråret.

Koncerten bliver en blanding af deres egen sange og instrumental musik.

Tue
Sogneaften om Karoline Graves ”En gudsbenådet folkemindesamler” @ Bregninge Sognehus
May 7 @ 19:00 – 21:00

Historiker Lisbeth Pedersen har læst meget af og om Karoline Graves. Denne aften vil hun fortælle om den særlige kvinde – også nyt som folk måske ikke ved.

Mon
Sang på Vesterlunden @ Vesterlunden
May 27 @ 13:00

Sang, hygge, Kaffe og kage – gratis, alle er velkomne – tag naboen med.

Mon
Fælles provstigudstjeneste Anden pinsedag @ Amfi Vestsjælland
Jun 10 @ 11:00 – 12:00

Der er mulighed for deltage i en pinsevandring inden gudstjenesten. Den begynder kl. 9.00 ved servicebygningen

Sun
Familiegudstjeneste @ Føllenslev Præstegårds Have
Jun 16 @ 10:30

Familiegudstjeneste i præstegårdshaven. Efter gudstjenesten er der frokost, kaffe og kage – alle er velkomne – ingen tilmelding – det er gratis.

Zenobia @ koncert i Særslev Kirke
Jun 27 @ 19:00
Sommerkoncert med Carl Nielsens musik @ Alleshave Kirke
Jul 25 @ 19:00

Med udgangspunkt i bl.a Carl Nielsens bog ”Levende musik” fortæller organist og komponist Povl Chr. Balslev, Svendborg om Carl Nielsen og dennes musik – både den symfoniske og sangene. Hvad er det der gør, at netop Carl Nielsen har ramt den nordiske, danske og fynske sjæl? Og så skal der selvfølgelig synges – for ”musik skal ikke kun beskrives med ord men opleves”.

Wed
Gudstjeneste på Vesterlyng @ Vesterlyng
Aug 21 @ 19:00 – 20:00
Storm P @ Bregninge Sognehus
Oct 3 @ 19:00 – 21:00

Sognepræst Otto Lundgaard, Ringsted, vil fortælle os om den finurlige Storm P

Wed
Sangaften med Højskolesangbogen, Heidi, Christina og Jens Peter
Oct 16 @ 19:00 – 20:30

Heidi, Jens Peter og Christina vælger sange fra Højskolesangbogen som betyder noget for os hver især.

De bliver dernæst sunget i fællesskab