Nyheder

 

 

Selvom jeg en gang, da jeg skulle gennemgå påskeugen og dens mange dejlige gudstjenester for mine konfirmander, fik følgende kommentar: ”Jamen har du ikke andet at give dig til?” – så glæder jeg meget til hver gang vi skal fejre påske sammen. Påskens betydning og relevans for os og vores dagligdag bliver så tydelig når vi sammen går igennem ”Den stille uge.”

Og er man så heldig at være sognepræst i et landsogn som mit, så giver det en mulighed for at få det hele med. Fejringen med palmegrene, Palmesøndag; invitationen til Herrens bord, Skærtorsdag; sorgens dag, Langfredag, og så miraklets dag, Påskedag, hvor vi får svaret på hvorfor opstandelsen bliver regnet for det største, Jesus Kristus nogen sinde har foretaget sig. Og at historien ikke slutter der, for Jesus lever!

I Bregninge – Bjergsted – Alleshave pastorat ser påsken således ud: Palmesøndag holder vi familiegudstjeneste i Bregninge kirke kl. 14, hvor vores nystartede børneklub medvirker og viser frem hvad de har fremstillet af kreative ting. Skærtorsdag holder vi aftengudstjeneste med nadver i Bjergsted kirke kl. 17. Bagefter er der mulighed for at deltage i et traditionelt jødisk/kristent påskemåltid i Sognehuset i Bregninge. Aht. indkøb er der dog tilmelding til dette, senest d. 14. april, til sognepræsten; pris 40 kr. per person.

Langfredag er der liturgisk gudstjeneste i Alleshave kirke kl. 15.00. Og så påskedag fejrer vi Jesu opstandelse med gudstjeneste i Alleshave kl. 9.00 og i Bjergsted kl. 10.30.

2. påskedag afholder Kalundborg provsti for første gang fællesgudstjeneste. Og til vores store glæde, er det blevet besluttet, at premieren skal finde sted på det nye amfiteater i Bregninge. Gudstjenesten starter kl. 10.30. Medbring gerne tæpper til at sidde på, da jorden stadig kan være lidt kold. Vi håber på rigtig godt vejr og stort fremmøde.

Venlig hilsen
Christina Morsing
 

Det sker ...

 

25. marts
kl. 10.30 Familiegudstjeneste i Bregninge Kirke

 


Set og sket ...

 

25. oktober 2017
Sogneaften om Torpelund ...

 

15. juni 2017
Afslutning på kirkerod ...

 

28. maj 2017
Konfirmanderne i Bregninge, Bjergsted og Alleshave kirker - se fotos ...

 

16. april 2017
Bogreception i Alleshave Kirke ...

 

25. marts 2017
Ellebo-gruppen vinder årets Palladiuspris ...

 

13. februar 2017
Ansøgning om konfirmationshjælp fra pastoratets "Hjælpekasse" ...

 

9. februar 2017
Konfirmandtræf i Roskilde Domkirke ...

 

 

 

 

 

 


                                                                                                                                                                                             ©2008 www.kirkecom.dk