Nyheder

 

Nyt fra menighedsrådet

Menighedsrådets kulturelle tilbud.
Det er en kendt sag, at den ældre del af befolkningen er storforbrugere af kulturtilbud. Det gør denne del af befolkningen til en særlig afgørende målgruppe for kulturudbydere.
Vi er som menighedsråd, ved siden af vores kirkelige arbejde, også blandt udbydere af forskellige kulturelle tilbud, så som foredrag og koncerter mv. Vi prøver at satse bredt, således at der er noget for alle aldersgrupper, fra børn til ældre. Vi har gode forhold til de forskellige arrangementer, dels i vore kirker og i Sognehuset i Bregninge. Så: se her på hjemmesiden, hvornår der foregår noget.
Alle er velkomne og det er gratis.

Ændrede byggeplaner.
Vi har i menighedsrådet arbejdet med planer om at udvide velfærdsbygning og maskinhus til graveren og medhjælperne ved Bregninge og Alleshave kirkegårde. Vi var ganske tæt på at have planerne myndighedsgodkendt. Der opstod imidlertid en anden mulighed, da ejendommen bag velfærdsbygningen, Kaldredvej 20, blev sat til salg.
Grundarealet er på 2516 m2 og ligger som en ø inde i kirkens arealer. Derfor mente menighedsrådet, at langsigtet set, var det rigtigt at prøve at erhverve ejendommen. Bygningerne vil så kunne bruges helt eller delvis af graveren og mandskab. Det erstatter således det planlagte nye maskinhus, der skulle have været bygget i granskoven bag kirkegården. Derfor har vi købt ejendommen med overtagelse pr. 1.10.2009.


Ejendommen Kaldredvej 20 overtages af menighedsrådet

Indvendig kalkning af Bjergsted Kirke.
I budgettet for 2009 er der afsat midler til udvendig kalkning af Bjergsted Kirke. Da kirken ser rimelig pæn ud udvendig, og kirken længe har trængt til indvendig kalkning, har menighedsrådet ansøgt provstiudvalget om tilladelse til at kalke indvendig for midlerne på budgettet, dette er godkendt.
Kalkningen indvendig vil blive gennemført i september, således vil kirken være lukket hele måneden. Kirkelige handlinger henvises til de to andre kirker, kirkegården vil fungere uændret.

 
Med venlig hilsen
Hugo Petersen, formand

 

 

 

Det sker ...

 

25. marts
kl. 10.30 Familiegudstjeneste i Bregninge Kirke

 


Set og sket ...

 

25. oktober 2017
Sogneaften om Torpelund ...

 

15. juni 2017
Afslutning på kirkerod ...

 

28. maj 2017
Konfirmanderne i Bregninge, Bjergsted og Alleshave kirker - se fotos ...

 

16. april 2017
Bogreception i Alleshave Kirke ...

 

25. marts 2017
Ellebo-gruppen vinder årets Palladiuspris ...

 

13. februar 2017
Ansøgning om konfirmationshjælp fra pastoratets "Hjælpekasse" ...

 

9. februar 2017
Konfirmandtræf i Roskilde Domkirke ...

 

 

 

 

 

 


                                                                                                                                                                                             ©2008 www.kirkecom.dk