Nyheder

Præsentation af sognepræsten
Det er med stor glæde at jeg onsdag den 6. august modtog kirkeminister Birthe Rønn Hornbechs officielle udnævnelse af mig som den nye sognepræst i Bregninge – Bjergsted og Alleshave pastorat.
 
En glæde, der er stor, fordi den er fyldt af alt det, der giver glæden dybde og klangbund: forventning, spænding, ydmyghed og nysgerrighed. Og ikke mindst en følelse af ro! Roen over at endelig at have fundet det sted, hvor jeg kan få lov til at gøre den præstegerning, som jeg brænder for.

Lidt om mig selv: 
 

Mit fulde navn er Christina Kryger Schwaner Morsing, i daglig tale kun Christina Morsing. Jeg blev cand.theol. i 1998 og har siden min ordination i 2001 arbejdet som vikar i rigtig mange sogne fordelt på tre forskellige provstier og to stifter.

Igennem alle årene har jeg arbejdet meget med formidling af kristendommen til børn og unge. Jeg ser det som en stor nødvendighed at lære lige præcis den målgruppe om alt det vidunderlige og spændende, der findes i kristendommen, for hvis ikke de lærer det, hvem har vi så at fejre gudstjeneste sammen med og være kirke sammen med i årene fremover?

Jeg er 37 år og har været gift med projektleder og ingeniør Flemming Morsing siden 1995. Siden er der kommet to dejlige drenge til, Anders på 12 og Rasmus på 9.

Alle fire skal vi nu til at være præstefamilie og det ser vi meget frem til, også selvom det selvfølgelig bliver noget helt andet, end som nu at være en familie blandt mange her i Kr. Sonnerups store parcelhuskvarter.

Vi glæder os til at flytte ind i den nyrenoverede præstegård i Bregninge en gang i forsommeren 2009. Indtil da vil vi blive boende i Kr. Sonnerup, mens jeg vil pendle frem og tilbage. Mandag bliver min fridag, men min telefon vil altid være åben. Vær sød at lægge en besked, hvis jeg ikke lige tager den – jeg kunne jo være på arbejde.
 

Jeg glæder mig meget til at bruge al den erfaring, som er laget i mig igennem årene, i Bregninge og Bjergsted og Alleshave sogne. Samtidig glæder jeg mig meget til at lære alle jer at kende og det er mit store håb at vi sammen kan være kirke med og for hinanden.

På glædeligt gensyn
Christina Morsing

Det sker ...

 

25. marts
kl. 10.30 Familiegudstjeneste i Bregninge Kirke

 


Set og sket ...

 

25. oktober 2017
Sogneaften om Torpelund ...

 

15. juni 2017
Afslutning på kirkerod ...

 

28. maj 2017
Konfirmanderne i Bregninge, Bjergsted og Alleshave kirker - se fotos ...

 

16. april 2017
Bogreception i Alleshave Kirke ...

 

25. marts 2017
Ellebo-gruppen vinder årets Palladiuspris ...

 

13. februar 2017
Ansøgning om konfirmationshjælp fra pastoratets "Hjælpekasse" ...

 

9. februar 2017
Konfirmandtræf i Roskilde Domkirke ...

 

 

 

 

 

 


                                                                                                                                                                                             ©2008 www.kirkecom.dk